Kein Geloel: ''Prima seizoen, maar het kan altijd beker''

Kein Geloel: ''Prima seizoen, maar het kan altijd beker''

Het moment waar we al zo lang op wachten, komt nu wel heel dichtbij. Zondag spelen we de achttiende bekerfinale in onze geschiedenis en kunnen we hopelijk de veertiende Dennenappel in de vitrine zetten. De tweede grote prijs onder Arne Slot. Of voelt het aan de vooravond van de eindstrijd toch als een 'troostprijs'?

Varkenoord is helaas gesloten dus we zullen creatief moeten zijn met de PMDS. Daar werkt zelfs Feyenoord aan mee met een uitgebreid voorprogramma op de gele zijde. Maar voor Lee Towers is helaas geen plek in De Kuip. Moet hij niet gewoon altijd uitgenodigd worden voor finales?

Dus, geen PMDS, geen Lee Towers en geen Coolsingel, maar zondag toch een mooie wedstrijd in het verschiet tegen een tegenstander. Eén waar Feyenoord het in de laatste jaren niet héél makkelijk heeft gehad. En waar twee oud-Feyenoorders het toch heel verdienstelijk doen. Waar liggen de gevaren bij NEC en waar kunnen we ze pijn doen?

Klik hier voor de podcast

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties