Leerdam moet zich richten op rechtsbackpositie

Leerdam moet zich richten op rechtsbackpositie

Kelvin Leerdam moet zich dit seizoen volledig op de rechtsbackpositie richten, aldus Ronald Koeman tegenover Megastad FM. De oefenmeester laat weten dat het middenveld goed bezet is in tegenstelling tot de rechterkant van de verdediging, waardoor hij geen kans voor Leerdam ziet op het middenveld. Sterker nog, de trainer van Feyenoord heeft de 21-jarige voetballer nodig op de rechtsbackpositie.

Dani Fernandéz haalt bij lange na zijn niveau niet, die hij in de eerste wedstrijden bij Feyenoord haalde. De Spanjaard raakte daarna maandenlang geblesseerd en speelde in het huidige seizoen 3 wedstrijden, door afwezigheid van Leerdam. Gill Swerts hervatte pas geleden de training, maar zal voorlopig ook nog niet terugkeren.

Onder Mario Been speelde jongeling Bart Schenkeveld een aantal keer als vleugelverdediger. Zijn carrière wordt echter tot op heden gekenmerkt door blessureleed. Schenkeveld zal dinsdag zijn rentree maken in een wedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior.

Lees meer over
Leerdam
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties