Vitesse mengt zich ook in strijd om Janmaat

Vitesse mengt zich ook in strijd om Janmaat

De kans dat Daryl Janmaat bezig is aan zijn laatste maanden bij sc Heerenveen is erg groot. De vleugelverdediger van sc Heerenveen is na dit seizoen transfervrij en werd al in verband gebracht met Feyenoord en Ajax. De zogenaamde belangstelling van laatstgenoemde club blijkt niet waar te zijn, maar volgens Voetbal International krijgt Feyenoord concurrentie van Vitesse.

De Arnhemmers willen komend seizoen doorselecteren en zijn niet tevreden over Michihiro Yasuda, die ook door zijn medespelers wordt gezien als de zwakste schakel binnen de selectie. Er bestaat Turkse interesse voor de 24-jarige Japanner en wanneer Vitesse erin slaagt om Yasuda te verkopen, komt de twee jaar jongere Janmaat in beeld als vervanger.

Technisch directeur Ted van Leeuwen bevestigt dat Janmaat op het lijstje staat bij Vitesse. “We hebben vorig jaar wel eens bij Heerenveen geïnformeerd naar de voorwaarden van Janmaat”, zegt de sportbestuurder. “Maar op dit moment hebben we met Frank van der Struijk en Yasuda twee volwaardige rechtsbacks voor één positie.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties