Van Bronckhorst snapt interesse Arsenal en AC Milan

Van Bronckhorst snapt interesse Arsenal en AC Milan

Giovanni van Bronckhorst speelde in zijn profjaren voor een paar fraaie clubs en ziet nu hoe grote verenigingen in Europa begerig kijken naar de talenten van Feyenoord. De 38-jarige Gio hoopt dat het de spelers niet van de wijs brengt en dat ze rustig hun moment kiezen om Rotterdam-Zuid te verlaten voor andere oorden. En dat zij ook durven te zeggen dat ze er nog niet klaar voor zijn.

Jordy Clasie en Stefan de Vrij tekenden recent nieuwe contracten in De Kuip en lijken dus niet weg te gaan, komende zomer. Voor Bruno Martins Indi ligt dat anders; hij speelt bij Feyenoord op de plek van linksback, terwijl hij liever in het centrum staat. Daar staat echter Joris Mathijsen al, die vanwege zijn staat van dienst en zijn forse salaris niet zomaar weg te krijgen is uit het hart.

Van Martins Indi wordt gezegd dat Arsenal en AC Milan hem nauwlettend in de gaten houden en Van Bronckhorst vindt dat niet vreemd. “Hij is heel erg goed”, merkt de oud-verdediger op in gesprek met PA Sport. “Hij is sterk, staat nu al een aantal seizoenen in de basis en is een vaste waarde bij het nationale team. Hij zal uiteindelijk de stap zetten naar een andere club in Europa.”

“En uiteraard zal een speler gaan, wanneer de kans zich voordoet. We zijn heel blij dat we hem hier hebben, maar weten ook dat wij niet kunnen concurreren met de topclubs in Europa”, zegt Van Bronckhorst realistisch. “De beslissing is uiteindelijk altijd aan de speler. Wij houden het liefst ons team bijeen, zodat we volgend seizoen mee kunnen doen om de landstitel.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties