Bilal: ''Eerste keer dat het legioen zo achter mij staat''

Bilal: ''Eerste keer dat het legioen zo achter mij staat''

''Utrecht, Utrecht, Bilal komt eraan'', scandeerde de Feyenoord-supporters zaterdagavond. De aanhang complimenteerde Bilal Basacikoglu daarmee voor zijn uitstekende invalbeurt in de wedstrijd tegen De Graafschap (3-1).

''Als voetballer wil je gewoon basisspeler zijn om zo door te groeien naar bijvoorbeeld nog een grotere club. Dat gaat als invaller moeilijker. Maar ik moet gewoon laten zien wat ik kan en als ik dan vanaf het begin, moet ik dan hetzelfde laten zien'', vertelt de buitenspeler aan de NOS.

Het begint lekker te draaien bij de jeugdinternational. ''Ik ben natuurlijk nog jong, dus misschien had ik gewoon tijd nodig. Bij Feyenoord komen zoveel dingen kijken. Er werd gesproken over Kuipvrees, maar dat heb ik zelf nooit geloofd. Maar er komt veel druk bij kijken. De kritiek is bij Feyenoord veel erger dan bij sc Heerenveen.''

Vandaag was hij echter de publieksfavoriet. ''Het is wel lekker als het publiek je naam scandeert. Dat geeft een extra boost. Volgens mij is het de eerste keer dat het legioen zo achter mij staat. Ik heb nu drie wedstrijden mijn waarde kunnen laten zien. Helaas is er nu een interlandbreak. Hopelijk heb ik genoeg laten zien voor een basisplaats. Ook als de tegenstander niet moe is, kan ik ze er uitlopen, haha.''

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties