Afgelopen | Feyenoord O19 - FC Twente/Heracles O19 (2-2)

Feyenoord Onder 19 is de competitie begonnen met een teleurstellend 2-2 gelijkspel. Nadat vorige week in de beker na penalty’s al werd verloren van SC Cambuur O19, is het nu ook de thuiswedstrijd tegen FC Twente/Heracles na negentig minuten niet gelukt om de wedstrijd over de streep te trekken.

Trainer Dennis ter Braak moet nog flink aan de bak om zijn elftal op de rit te krijgen. Feyenoord zal ook dit seizoen weer deelnemen aan de Youth League, maar deze resultaten geven nog weinig vertrouwen. De Rotterdammers kwamen na 22 minuten op voorsprong dankzij spelmaker Ayoub Ouarghi en ook het tweede doelpunt volgde snel dankzij Nassim El Harmouz. Toch lukte het niet om de voorsprong te behouden, want vlak voor rust scoorde FC Twente/Heracles de aansluitingstreffer, om vervolgens in de tweede helft op prachtige wijze de gelijkmaker te scoren.

Voor Feyenoord O19 dus wederom een domper terwijl volgende week de mini-Klassieker tegen Ajax O19 op het programma staat. Die wedstrijd wordt om 12:00 uur afgetrapt op Varkenoord en is live te volgen op Feyenoord ONE.