Feyenoord O21 zet goede vorm door en verslaat De Graafschap O21

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdagmiddag de tweede competitiewedstrijd van het seizoen gewonnen. Nadat vorige speelronde FC Twente/Heracles met 1-4 werd verslagen, was het vandaag de beurt aan de leeftijdsgenoten van De Graafschap. Joey de Bie, Fabiano Rust en Zepiqueno Redmond waren trefzeker.

Het elftal van Pascal Bosschaart begon erg sterk aan de wedstrijd en stond al na vijf minuten op een 1-0 voorsprong. Nadat Rais de bal strak aangespeeld kreeg in het strafschopgebied, kon hij de rust bewaren en gaf hij hem direct door aan De Bie. De spits komt goed in de bal en schiet die vervolgens beheerst tegen het net aan.

In het vervolg van de eerste helft kwam Feyenoord niet in de problemen en na bijna 25 minuten spelen werd de voorsprong verdubbeld door een sterke actie aan de linkerflank. Candelaria ging de één-twee aan met Sliti en vervolgens kon de linksback de bal perfect klaarleggen voor Rust, die ook deze wedstrijd belangrijk was met een doelpunt voor zijn ploeg.

In de tweede helft daalde het niveau van de wedstrijd snel, maar Feyenoord kwam niet in de problemen. Richting het einde van de wedstrijd kreeg ook Redmond speeltijd van Bosschaart en binnen vijf minuten was de spits trefzeker met het derde doelpunt voor de Rotterdammers. Heel snel volgde het tegendoelpunt van De Graafschap, maar dat was slechts voor de eer; 3-1 winst.

5' | 1-0 | De Bie
24' | 2-0 | Rust
81' | 3-0 | Redmond
82' | 3-1 |

Opstelling O21
Berger; Arnaud, Giersthove, De Blok, Candelaria; Plug, Van den Elshout, Rust; Rais, De Bie, Sliti.