LIVE 15:00 | Feyenoord O21 - FC Groningen O21

LIVE 15:00 | Feyenoord O21 - FC Groningen O21

Het is matchday voor Feyenoord Onder 21! Het jeugdelftal van de Rotterdammers komt vanmiddag in actie op Varkenoord en moet zich herstellen van het gelijke spel tegen NAC Breda O21 eerder deze week. De tegenstander voor het duel in speelronde vier is FC Groningen O21. Het duel is live te volgen op Feyenoord ONE.

Afgelopen dinsdag liet het elftal van Pascal Bosschaart voor het eerst punten liggen in de competitie. Eerder werd er met 3-1 gewonnen van De Graafschap en werd ook FC Twente/Heracles verslagen met 1-4 bij de competitiestart. Tegen NAC Breda begonnen de Rotterdammers veelbelovend, maar na de openingstreffer zag het spel van Feyenoord er stroef uit en was 1-1 dus het maximale resultaat.

Als Feyenoord O21 vanmiddag wint van de huidige nummer vier van de competitie, dan klimmen de Rotterdammers weer naar de koppositie in de competitie. FC Groningen won tot nu toe van Go Ahead Eagles en NAC Breda, maar verloor van ADO Den Haag en FC Twente/Heracles.

Scoreverloop
-

Opstelling Feyenoord O21
Nog niet bekend

Wissels Feyenoord O21
Nog niet bekend

Lees meer over
Feyenoord Onder 21
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties