Fotoverslag Feyenoord - FC Twente online

De laatste speelronde voor we weer een lang interlandweekend in gaan. Na de overwinning op Girona is de stemming lichtelijk aan het kantelen, maar één zwaluw maakt nog geen zomer.

Half drie, de klassieke aftraptijd.

Misschien wel de laatste wedstrijd waarbij we een plekje in een warme zon kunnen zoeken.

Feyenoord: Wellenreuther; Lotomba, Beelen, Hancko, Bueno; Hwang, Timber, Milambo; Osman, Ueda, Paixão.

Nieuwe vlaggen op vak S.

Echt waanzinnig dit soort vlaggen.

Er begint structuur te komen in het elftal.

Honderd wedstrijden en alles spelen. Dat is wel echt bizar.

Na de overwinning in Girona is er wat meer vertrouwen, maar toch is de druk van te voren erg hoog.

FC Twente stormt het eerste kwartier vol gas richting Wellenreuther die een aantal cruciale reddingen moet verrichten en dat succesvol doet.

Maar het is Feyenoord dat met goed combinatiespel na een klein half uurtje spelen op 1-0 komt!

Dat zal voor Ueda ook wel een bevrijding zijn na zijn gemiste strafschop.

1200 FC Twente supporters zullen met totale verbazing zich hebben afgevraagd waarom ze niet meerdere doelpunten hebben gescoord gezien hun kansen.

IN-BEOM WHANG

TWEE NUL!!!!

Tegen alle verwachtingen in op 2-0 voorsprong, een heerlijk zonnetje. Het leven is goed.

'Word scheidsrechter'. Misschien tijd dat onze scheidsrechters dat zelf ook eens gaan doen.

FC Twente wist nog te scoren maar echt gevaarlijk zijn ze niet meer geweest daarna. Het was wel spannend uiteraard.

Nu vliegt het grootste deel van de selectie de halve wereld over, de andere helft kan hopelijk even tot rust komen, er komt nog een druk programma aan.

Maar we lachen weer, de punten zijn binnen.