Afgelopen | Loting Champions League 2024/25

Afgelopen | Loting Champions League 2024/25

De loting voor de Champions League staat donderdagavond op de agenda. De loting zal om 18.00 uur plaatsvinden in Monaco en is live te volgen via Ziggo op kanaal veertien. Wanneer je geen abonnement hebt, kun je de loting gratis volgen via Ziggo Sport Free. Hiervoor moet je wel een account aanmaken. De loting is ook hieronder te volgen via FR12.nl.

36 ploegen doen mee aan de loting voor de Champions League. De traditionele groepsfase is afgeschaft en vervangen door een competitieformat. Tijdens de loting wordt elk team gekoppeld aan acht verschillende tegenstanders, waarbij ze vier thuis- en vier uitwedstrijden spelen. De UEFA maakt zaterdag het complete speelschema bekend.

De Champions League begint op 17 september, gevolgd door zeven speelrondes, waarvan de laatste op 29 januari 2025 plaatsvindt. De tussenronde wordt gespeeld op 11/12 en 18/19 februari 2025. Begin maart start de knock-outfase. Vanwege het grotere aantal wedstrijden is het dit jaar tijdens speelronde 1 ook mogelijk om op donderdag te spelen.

Pot 1 Pot 2 Pot 3 Pot 4
Manchester City Bayer Leverkusen Feyenoord AS Monaco
Bayern München Atlético Madrid Sporting CP Sparta Praag
Real Madrid Atalanta PSV Aston Villa
Paris Saint Germain Juventus RB Salzburg Bologna
Liverpool Benfica Young Boys Girona
Inter Milan Arsenal Celtic FC Stuttgart
Borussia Dortmund Club Brugge Dinamo Zagreb Sturm Graz
RB Leipzig Shakhtar Donetsk Lille Stade Brestois
FC Barcelona AC Milan Rode Ster Belgrado Slovan Bratislava
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties