Aanwinst Minteh stelt zich voor: ''Ik ben vrij snel''

Aanwinst Minteh stelt zich voor: ''Ik ben vrij snel''

Yankuba Minteh kijkt ernaar uit om volgend seizoen in het shirt van Feyenoord te mogen spelen. De Gambiaan tekende vandaag voor Newcastle United en komt direct op huurbasis over naar Rotterdam.

"Het is een genoegen om dit shirt te dragen", vertelt Minteh tegenover Feyenoord Media. "Feyenoord is een grote club en ik heb veel over ze gehoord. Ik heb sommige wedstrijden gekeken in de Conference League en Europa League dus voor mij is het een speciaal moment om dit shirt te mogen dragen."

Voor veel Feyenoorders zal Minteh nog een onbekende naam zijn, daarom maakt hij gebruik van de gelegenheid om zijn kwaliteiten uit te leggen. "Ik ben vrij snel en ook goed met de bal. Ik voer mijn taken zowel verdedigend als aanvallend uit. Ik kijk uit naar de manier waarop de trainer wil dat ik ga spelen. Voor mij als aanvaller is drukzetten geen enkel probleem. Ik ben een jonge speler en Nederland is een goed voetballend land voor talent om zich te ontwikkelen."

Minteh krijgt veel steun van zijn ouders en is overtuigd dat Feyenoord de juiste plek is om zich te ontwikkelen. "Eigenlijk kan ik zeggen dat mijn hele familie in Gambia mij steunt sinds ik bezig ben om profvoetballer te worden. Ik ben nu professioneel voetballer en krijg ook veel steun van mijn zaakwaarnemer. In Gambia zien ze dat ik talentvol ben en ze willen me allemaal helpen in mijn ontwikkeling."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties