"Als hij woensdag niet mee kan spelen, is dat voor Feyenoord echt heel zuur"

Feyenoord kan met vertrouwen toeleven naar de wedstrijd tegen Ajax, al is het uitvallen van Quinten Timber wel een smet op de wedstrijd. Het is afwachten hoe snel de aanvoerder kan herstellen nadat hij tegen FC Utrecht door zijn enkel ging. Wel waren er ook nog meerdere hoogtepunten, zo speelde Givairo Read een uitstekende wedstrijd.

"Dat is echt een smet", doelt Danny Koevermans op het uitvallen van Timber. In de negentigste minuut probeerde de aanvoerder van Feyenoord een aanval van de thuisploeg te stoppen, maar daarbij leek hij vervelend door zijn enkel te gaan. "Ik zei net al: dan maar een spuit erin. Woensdag is echt snel. Als hij woensdag niet mee kan spelen is dat voor Feyenoord echt heel zuur."

Mario Been ziet ook dat Timber cruciaal is bij Feyenoord. "Hij liep van het veld, dus misschien valt het allemaal wel mee. Laten we het in ieder geval hopen, want hij is echt heel erg belangrijk voor Feyenoord. Laten we hopen dat de medische staf in ieder geval in staat is om hem op te krikken. Hij is op dit middenveld wel heel erg belangrijk. Samen met Hwang en Milambo is hij cruciaal."

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen