'AS Roma ontvangt slecht nieuws: amper budget voor aankopen'

'AS Roma ontvangt slecht nieuws: amper budget voor aankopen'

Naast Feyenoord wordt er ook weinig vuurwerk verwacht bij AS Roma op de transfermarkt. De tegenstander van de Rotterdammers in de tussenronde van de Europa League heeft een budget van 1,5 miljoen euro om te besteden tijdens de winterse transfermarkt.

AS Roma heeft recent beperkingen opgelegd gekregen vanuit de UEFA, zo meldt Corriere dello Sport woensdagavond. De Italiaanse club heeft de Financial Fair Play-regels overtreden en voor de huidige transferperiode is momenteel een beperkt budget beschikbaar.

Voor Feyenoord goed nieuws, want AS Roma kan zich daardoor defensief niet versterken. José Mourinho wil de ploeg graag voorzien van een extra verdediger. Marash Kumbulla en Chris Smalling zijn geblesseerd en de Portugezen trainer had dolgraag een waardige verdediger aan de selectie toegevoegd.

Mourinho heeft de afgelopen maanden meerdere malen geklaagd over de beperkte mogelijkheden van AS Roma, en krijgt nu ook niet zijn zin. Feyenoord en AS Roma treffen elkaar voor het eerst dit seizoen op 15 februari in De Kuip. De return staat op 22 februari op het programma.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties