Baars: "Dan is het logisch dat ik een volgende stap wil maken"

Baars: "Dan is het logisch dat ik een volgende stap wil maken"

Guus Baars is de eerste jeugdspeler van Feyenoord die profiteert van de vernieuwde samenwerking tussen de Rotterdammers en FC Dordrecht. Onder leiding van trainer Michele Santoni en assistent-trainer Pascal Bosschaart hoopt de verdediger zich in de Keuken Kampioen Divisie verder te kunnen ontwikkelen.

"Het is logisch dat ik een volgende stap wil maken in mijn carrière", begint Baars tegenover RTV Rijnmond. "Ik heb de laatste jaren last gehad van blessureleed én heb er al twee jaar in de onder 21 op zitten. Ik heb altijd tegen jongens van dezelfde leeftijd gevoetbald. Dat gaat aankomend seizoen veranderen en ik ben dan ook benieuwd hoe ik mezelf staande ga houden."

"Ik heb me in die tweeënhalf jaar wat minder ontwikkeld dan ik op voorhand op had gehoopt, maar bij FC Dordrecht wil ik weer een boost aan mijn carrière geven." De clubleiding van Feyenoord had een duidelijke keuze voor de jeugdspeler van Feyenoord. "Ik kon kiezen tussen Feyenoord Onder 21 of FC Dordrecht. Ik heb al twee jaar bij Onder 21 gespeeld, dus dan is het logisch dat ik een volgende stap wil maken. Ik vind het heel leuk om hier te zijn en ik ben door iedereen geweldig ontvangen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties