Beoordeel de spelers met een cijfer na Vitesse-thuis

Feyenoord heeft zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Vitesse met ruime cijfers gewonnen. Justin Bijlow behaalde een clean sheet tijdens zijn rentree onder de lat. De doelman had vrij weinig te doen, maar kon wel een keer goed redden op een inzet van Million Manhoef. De fraaie redding zorgde voor een grote glimlach: een mooie opsteker na negen duels aan de kant te hebben gestaan met een vervelende polsblessure.

Verder wist Santiago Gimenez wederom het net te vinden en is daarmee samen met Vangelis Pavlidis topscorer van de Eredivisie. De spits van AZ wist drie keer te scoren zaterdagavond en komt daardoor op gelijke hoogte met de Mexicaan. Lutsharel Geertruida wist zijn naam ook op het scorebord te zetten, en ook Antoni Milambo was tijdens zijn eerste Eredivisie-minuten van dit seizoen trefzeker.

Het is hieronder mogelijk om de spelers te beoordelen met een cijfer. Stemmen kan alleen wanneer je bent ingelogd op FR12.nl. Maandag maken we de Man of the Match bekend en delen we een overzicht met alle beoordelingen van de diverse journalisten.

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen