Bueno aangesloten bij groepstraining Feyenoord

Bueno aangesloten bij groepstraining Feyenoord

Voor Feyenoord stond de vrijdag na het Champions League-duel met Bayer Leverkusen in het teken van herstel en het vizier verleggen naar de volgende wedstrijd. Het team van trainer Brian Priske staat zondag in eigen huis tegenover NAC Breda. Hugo Bueno is teruggekeerd in de groepstraining, maar zal nog niet in de wedstrijdselectie zitten.

Feyenoord hoopt tegen NAC de zoete smaak van een overwinning weer te mogen proeven, alleen al om de kater van donderdagavond weg te spoelen. Ondanks de harde les die de ploeg leerde, haalde Priske ook positieve dingen uit de wedstrijd tegen de Duitse landskampioen. Zo wees de coach naar het veelbelovende debuut van Inbeom Hwang, het sterke optreden van Antoni Milambo en de manier waarop het team na rust voor de dag kwam.

"Die positieve punten moeten we meenemen naar zondag", vertelde Priske. "Ik heb vertrouwen in de kwaliteiten die dit team heeft en geloof dat we beter gaan presteren. Dat het snel beter moet weten we allemaal, want de wedstrijden volgen elkaar snel op. Het is duidelijk dat we overwinningen nodig hebben, dat gaat het proces versnellen om met deze vernieuwde groep te groeien."

Priske zag vrijdag Hugo Bueno weer aansluiten op de groepstraining. Voor de Spanjaard komt het thuisduel met NAC Breda nog te vroeg, maar de verwachting is dat hij snel terugkeert bij de wedstrijdselectie. Achter de naam van Bart Nieuwkoop, die uitviel in Groningen en donderdag ontbrak, staat nog een vraagteken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties