'Bueno voorlopig aan de kant met spierblessure'

'Bueno voorlopig aan de kant met spierblessure'

Hugo Bueno is de komende periode niet inzetbaar voor Feyenoord. De aanwinst heeft op het trainingsveld een spierblessure opgelopen. Feyenoord moet het daardoor doen met Gijs Smal op de linksbackpositie. Dit meldt Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad.

Hoe lang Bueno precies moet herstellen, is niet bekend. De Spanjaard mist hoe dan ook De Klassieker van aankomende zondag tegen Ajax. Al moet de burgemeester Aboutaleb nog bekendmaken of de wedstrijd tegen de aartsrivaal door kan gaan. De politie voert zondagmiddag actie, waardoor het duel op losse schroeven staat.

Feyenoord heeft Bueno gehuurd van Wolverhampton Wanderers om de geblesseerde Quilindschy Hartman te vervangen in de selectie. Voorlopig blijft zijn inbreng beperkt tot een assist tijdens de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. In aanloop naar de stadsderby raakte de linkspoot geblesseerd op het trainingsveld.

Lees meer over
Hugo Bueno
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties