Carranza: ''Het is niet makkelijk achter Ueda en Santi''

Julián Carranza is blij met de minuten die hij momenteel krijgt bij Feyenoord. De Argentijn is de derde spits in de ploeg van trainer Brian Priske, en dat is niet altijd even makkelijk voor Carranza. De komende weken hoopt de aanvaller op meer speeltijd in het elftal.

"Ja, natuurlijk. Mijn mentaliteit is om klaar te zijn voor dit soort situaties," vertelt de 24-jarige rechtspoot in gesprek met ESPN. "Als de trainer mij nodig heeft, moet ik 100% zijn. Het is best zwaar voor mij om achter Ueda en Santi te staan. Ik ben altijd klaar voor mijn kans, en als die komt zoals nu, ben ik er klaar voor."

Tegen FC Utrecht was Carranza al snel trefzeker door een voorzet binnen te tikken. "Nummer 9, hè? Daar moet ik staan. Ik ben blij dat ik kon scoren. Ik denk dat ik de eerste helft goed speelde, met een aantal goede passes. De tweede helft was niet zo goed als de eerste helft. Ik wil alles goed doen voor het elftal, de eerste helft was een stuk beter."

Feyenoord wist uiteindelijk met 0-2 te winnen van FC Utrecht. Quinten Timber was ook trefzeker zondagmiddag. Carranza wil niet spreken van een eenvoudige overwinning. "Het is nooit makkelijk om een uitwedstrijd te winnen, helemaal niet in dit stadion. We hebben hard gewerkt in de eerste helft. De tweede helft hadden we het lastig, maar het is zeker geen makkelijke overwinning."

Carranza werd na zijn doelpunt emotioneel en droeg een shirt om Holden Trent te eren. De Amerikaanse doelman overleed zaterdag op 25-jarige leeftijd. "Veel mensen denken aan hem. Hij was een goede ploeggenoot. Ik zal hem altijd herinneren als een goed persoon. Ik ben blij dat ik kon scoren en mijn medeleven kon tonen aan zijn familie en vrienden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties