Carranza: "Het was heel mooi om die sfeer mee te maken"

We gaan weer op CITY TRIP! Julián Carranza gaat met het mediateam van Feyenoord mee naar de Markthal, die dit jaar 10 jaar bestaat. Binnen proeft hij een aantal typische Nederlandse delicatessen, zoals kaas, haring en pepernoten. Uiteraard legt Mascha Lange hem ook de dilemma's en (0)10 vragen voor. Veel kijkplezier!

Nadat Carranza verschillende kazen en haring heeft geproefd, gaat het gesprek ook nog over voetbalgerelateerde onderwerpen. Zo geeft de Argentijn de voorkeur aan de Champions League boven de Copa Libertadores. "Ik denk dat de Champions League het mooiste podium is om te spelen. Wanneer je nog jong bent droom je ervan om tegen Real Madrid en de andere grootste clubs van de wereld te spelen. Ik denk dat het de beste competitie ter wereld is en ik hou daar van."

Zelf maakte Carranza zijn debuut in de Champions League op Spaanse bodem tegen Girona FC. "Het was heel mooi om die sfeer in Girona mee te maken. Het was heel belangrijk voor ons om deze uitwedstrijd te winnen. Wij hadden dat als team echt nodig en ik ben blij met mijn eerste minuten in het toernooi. Voor mij persoonlijk was het heel mooi en dat we de drie punten hebben gehaald maakte het speciaal."

Familiemens

De familie van de spits kon niet fysiek aanwezig zijn in Spanje, maar bij de volgende thuiswedstrijd in de Champions League is dit waarschijnlijk wel het geval. "Ik mis ze heel de tijd. Ik heb graag mijn broer om mij heen, mijn zussen, moeder en vader. Ik moest altijd zorgen voor mijn kleine zusjes. Ik ging op mijn dertiende al het huis uit. Dat was toen heel moeilijk, maar als je professioneel voetbal wil spelen, moet je soms dingen laten. Toen ik in de Verenigde Staten woonde kwamen ze vaak langs."

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen