'Castore en Banlieue werken aan iconisch derde tenue'

'Castore en Banlieue werken aan iconisch derde tenue'

Feyenoord gaat naast een thuistenue en uittenue nog een shirt op de markt brengen. De stadionclub en Castore willen met het derde tenue groots uitpakken en werken daarmee samen met kledingmerk Banlieue. Dit meldt 1908.nl.

Castore en het Rotterdamse fashionmerk hebben zich volledig laten inspireren door het schitterende tenue dat gedragen werd in het seizoen 2003/2004. Spelers als Thomas Buffel, Dirk Kuyt en Pierre van Hooijdonk werkten de uitwedstrijden af in een groen-wit shirt, met de hoofdsponsor Stad Rotterdam Verzekeringen op de borst.

Voor veel supporters gaat een lang gekoesterde wens onder Castore in vervulling. Het is nog niet bekend wanneer het derde tenue gelanceerd gaat worden, maar de verwachtingen zijn dat het nieuwe shirt goed ontvangen gaat worden onder Het Legioen. Vorig jaar bracht Feyenoord nog een vierde tenue uit, maar dat is dit jaar niet het geval.

Rood-wit Feyenoord logo

Daarnaast wordt er ook voor gekozen om het logo op het derde tenue niet te laten meekleuren. Dat betekent dat het logo gewoon rood-wit gaat worden. Er wordt verder gebruikgemaakt van zwarte details zoals de kraag en uiteinden van de mouw. De verwachtingen zijn dat het derde tenue gebruikt gaat worden tijdens de Europese uitwedstrijden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties