'Contractverlenging Geertruida realistisch scenario'

'Contractverlenging Geertruida realistisch scenario'

Het is niet langer uitgesloten dat het contract van Lutsharel Geertruida verlengd gaat worden bij Feyenoord. De verdediger gaat zich maandag weer melden bij de Rotterdammers. De verwachtingen waren dat Geertruida al lang een uitgaande transfer had gemaakt, maar niemand heeft zich nog concreet gemeld in De Kuip. Dit meldt 1908.nl.

De optie dat Feyenoord en Geertruida langer met elkaar doorgaan wordt daardoor met de dag realistischer. De verdediger gaat in Oostenrijk en tijdens de komende oefenwedstrijden getest worden als rechter wingback. Daarnaast ligt ook rugnummer zeven klaar voor de international van Oranje. Een extra jaar in De Kuip is inmiddels een realistisch scenario geworden.

Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigde zondagmiddag tijdens de Open Dag van Feyenoord dat nog geen enkele club zich had gemeld voor Geertruida. ''Ik denk een beetje in het algemeen in de voetbalwereld dat de transfermarkt of nog niet helemaal op gang is gekomen of heel rustig is. Ik denk dat het in zijn geval niet meegeholpen heeft om iets concreets te krijgen.''

Vorig jaar was er nog concrete interesse van RB Leipzig, maar nu is het stil. ''Die ging uiteindelijk vijf voor twaalf met een andere speler in zee. Ik moet eerlijk zeggen: zijn karakter en persoonlijkheid zijn heel speciaal voor Feyenoord. Een leider, een voorbeeld, een jongen van de club. Voor hem moet er iets heel bijzonders komen om dit achter te laten. We hebben een nieuw Champions League format waar we ingaan. Luta is een bijzondere jongen, dus we gaan het zien.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties