Depay keert terug op het trainingsveld bij Atlético Madrid

Depay keert terug op het trainingsveld bij Atlético Madrid

Terwijl bij Feyenoord Lutsharel Geertruida en Alireza Jahanbakhsh deze interlandperiode geblesseerd zijn teruggekeerd naar Rotterdam, was er op het trainingsveld in Madrid juist positief nieuws. Memphis Depay keerde maandag namelijk terug op het trainingscomplex van Atlético Madrid.

Ook bij Atlético Madrid zijn een groot aantal spelers afgereisd naar hun thuisland om een aantal interlandwedstrijden te spelen. Voor de tien spelers die in Madrid bleven, was dit de perfecte mogelijkheid om drie dagen vrij te krijgen in aanloop naar het laatste deel van dit kalenderjaar. Maandagavond werd de trainingssessie hervat en op de sociale media van Atléti verscheen direct een foto van Depay op het Majadahonda Sports City.

Vorige week liet trainer Diego Simeone al weten dat Depay deze week waarschijnlijk terug zou keren. De trainer hoopt dat de spitsensituatie bij het Nederlands Elftal zijn spits extra motiveert. "Ik ben er zeker van dat zijn toekomst bij Nederland een stimulans voor hem is en hem zal helpen om ons weer te helpen. Hij heeft kwaliteiten, maar hij moet wel in orde zijn."

Wat de terugkeer van Depay betekent richting het duel met Feyenoord is nog niet bekend. De spits heeft al sinds 24 september geen officieel duel meer gespeeld en dus lijkt het onwaarschijnlijk dat hij volgende week dinsdag in de Champions League in de basis kan beginnen. Aankomend weekend zal meer duidelijk worden als de Madrilenen bezoek krijgen van Real Mallorca.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties