Deze elf Feyenoorders beginnen aan de aftrap in Groningen

Deze elf Feyenoorders beginnen aan de aftrap in Groningen

Brian Priske heeft bekendgemaakt welke spelers hij aan de aftrap laat beginnen. De Rotterdammers nemen het om 18:45 uur op tegen FC Groningen in de vierde wedstrijd van de competitie. Eerder werd al aangekondigd dat Quinten Timber de nieuwe aanvoerder is van Feyenoord en hij begint dus met de band om zijn arm.

De meest opvallende naam in de basis is die van Chris Kevin Nadje. De Ivoriaanse middenvelder vervangt de geschorste Ramiz Zerrouki en begint voor het eerst aan de aftrap in het shirt van Feyenoord. Eerder speelde Nadje 22 minuten tegen Sparta. Het middenveld vormt de 1.90 meter lange speler samen met Timber en Gjivai Zechiël.

In de verdediging beginnen de logische vier namen. Door het vertrek van Lutsharel Geertruida begint Jordan Lotomba aan de rechterflank. Verder wijzigt Priske niet en staan Thomas Beelen, Dávid Hancko en Gijs Smal in de basis.

De aanval bij Feyenoord wordt gevormd door Igor Paixão op zijn favoriete linkerflank, Santiago Gimenez begint ondanks de ‘jetlag’ gewoon in de spits en de meest opvallende man staat aan de rechterkant van het veld: Bart Nieuwkoop.

Opstelling Feyenoord

Wellenreuther; Lotomba, Beelen, Hancko, Smal; Nadje, Zechiël, Timber; Nieuwkoop, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord

Bijlow, Andreev, Trauner, González, Mitchell, Read, Milambo, Ivanusec, Osman, Ueda, Carranza.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties