Feyenoord heeft zijn pijlen nog steeds gericht op Luka Ivanušec. De 24-jarige Kroaat wordt al wekenlang in verband gebracht met een overstap naar De Kuip. Nu de transfer van Calvin Stengs is afgerond, worden de pijlen volledig gericht op Ivanušec.

GNK Dinamo Zagreb start ondertussen aan de voorrondes van de Champions League, en Ivanušec maakt deel uit van de wedstrijdselectie. Dinsdagavond nemen de Kroaten het op tegen FC Astana uit de Kazachse hoofdstad Nur-Sultan. De eerste kwalificatieronde begint om 20:00 uur.

Of Ivanušec ook tijdens de tweede kwalificatiewedstrijd in de tweede voorrondes nog deel uitmaakt van Dinamo, is de vraag. Feyenoord wil de komst van de Kroatische international zo snel mogelijk afronden. Voorlopig is Ivanušec nog basisspeler bij Dinamo.

Ivanušec scoort twee keer binnen drie minuten (update)
Feyenoord-target Ivanušec heeft zijn waarde bewezen voor GNK Dinamo Zagreb. De buitenspeler was twee keer trefzeker voor rust in de thuiswedstrijd tegen FC Astana. De Kroaat wist het net te vinden in minuut 41 en minuut 43, en bepaalde daardoor de ruststand op 3-0 in het voordeel van de thuisploeg.

Na rust ging Ivanušec vrolijk door met doelpunten maken. De rechtspoot was verantwoordelijk voor de 4-0 en tekende daarmee voor zijn hattrick. Uiteindelijk werd er in het restant van het duel niet meer gescoord en lijkt de return slechts een formaliteit. Ivanušec kreeg in de laatste minuut nog een publiekswissel.