Dit is de opstelling van Feyenoord tegen SL Benfica

De opstelling van Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen SL Benfica is bekendgemaakt. De Rotterdammers starten met onderstaande namen in het Estádio da Luz. De stadionclub deelt in onderstaande design de namen op volgorde van rugnummer. Het is niet helemaal duidelijk hoe trainer Brian Priske de poppetjes uiteindelijk gaat neerzetten.

Wel is duidelijk dat Justin Bijlow gaat starten vanaf de aftrap. Priske gaf tijdens het trainingskamp wel aan dat er nog geen conclusies hoeven getrokken te worden, want vlak voor de start van de competitie wordt er definitief een keuze gemaakt. Zowel Bijlow als Timon Wellenreuther krijgen zondagavond, woensdagavond tegen AS Monaco en het duel om de Johan Cruijff Schaal nog speeltijd.

Priske moet tegen SL Benfica met zijn opstelling puzzelen, want onder meer Calvin Stengs, Gernot Trauner en Quinten Timber zijn niet beschikbaar. Wanneer Priske vasthoudt aan zijn 3-4-3 formatie, gaat Feyenoord naar verluidt met Geertruida op het middenveld testen en krijgt Kasanwirjo de kans om zich te bewijzen in de driemansverdediging.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Kasanwirjo, Beelen, Hancko; Nieuwkoop, Zerrouki, Geertruida, Lopez; Hadj Moussa, Gimenez, Paixao.

Wissels Feyenoord
Wellenreuther, Van Sas, Tsongui, Giersthove, Pedersen, Read, Plug, Milambo, Zechiël, Ivanusec, Lingr, Sauer, Ueda.

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen