Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen SL Benfica

In Lissabon heerst er al een gezellige sfeer met veel Rotterdammers die de stad hebben overgenomen. De supporters kunnen eigenlijk niet wachten op de wedstrijd tussen Feyenoord en SL Benfica, terwijl het elftal van Brian Priske in de komende uren de laatste voorbereidingen treft. Als die laatste uren bij Hugo Bueno goed verlopen, zal hij in ieder geval aan de aftrap beginnen.

"Hij heeft de afgelopen dagen hersteld en stond niet op het veld, maar vandaag traint hij wel en we moeten alleen zien hoe zijn voet reageert", vertelde Priske op de persconferentie nadat hij liet doorschemeren dat zijn verwachting is dat Bueno gewoon zal beginnen. Gernot Trauner is, ondanks zijn beperkte belastbaarheid, in ieder geval fit genoeg om te spelen. De verwachting is dan ook dat de Oostenrijker aan de aftrap zal verschijnen, nadat hij in Deventer een erg sterke wedstrijd speelde.

"Gernot heeft ook twee sterke wedstrijden gespeeld bij Oostenrijk. Dit was een goed moment om hem op te stellen", liet de trainer weten voorafgaand aan de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. In de rest van Priske zijn elftal is er totaal geen aanleiding om te wisselen in zijn formatie. Feyenoord won de afgelopen weken van Girona FC, FC Twente en Go Ahead Eagles en deed dit, op de wissel van Trauner en Beelen na, met dezelfde formatie.

Tegen SL Benfica zijn Calvin Stengs, Gjivai Zechiël, Bart Nieuwkoop, Chris Kevin Nadje, Santiago Gimenez en Quilindschy Hartman niet inzetbaar. "Nadje is niet bij ons en hetzelfde geldt voor Zechiël. Ze zijn voor deze wedstrijd niet beschikbaar, maar we hopen dat ze klaar zullen zijn voor zondag tegen FC Utrecht. Bij de rest geldt hetzelfde als voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles", vertelde Priske in het stadion van Benfica.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Wellenreuther; Lotomba, Trauner, Hancko, Bueno; Hwang, Timber, Milambo; Osman, Ueda, Paixão.

Lees ook

Om op de poll te stemmen, open het originele artikel hier.

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen