Extra kaarten beschikbaar voor Feyenoord - Almere City

Extra kaarten beschikbaar voor Feyenoord - Almere City

Voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Almere City zijn extra kaarten beschikbaar. De Rotterdammers nemen het op tegen de promovendus op zondag 27 augustus om 14:30 uur in De Kuip. De thuiswedstrijd in de Eredivisie was tot op de dag van vandaag uitverkocht, maar inmiddels zijn er extra kaarten te koop.

Feyenoord laat via sociale media weten dat er kaarten te koop zijn voor de vakken GG en HH. Daarnaast zijn er extra kaarten beschikbaar voor de vakken F en G. Door de overweldigende belangstelling is het slechts een kwestie van tijd voordat De Kuip volledig is uitverkocht voor de derde competitiewedstrijd.

De uitwedstrijd van Feyenoord tegen Sparta Rotterdam van aanstaande zondag is eveneens uitverkocht. Het uitvak zal gevuld zijn met 500 supporters van de stadionclub. De stadsderby begint op 20 augustus om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Klik hier voor de extra kaarten

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties