Feyenoord - Ajax gestaakt nadat Klaassen is geraakt

Feyenoord - Ajax gestaakt nadat Klaassen is geraakt

Tijdens de halve finale van de KNVB Beker tussen Feyenoord en Ajax heeft zich een nieuw dieptepunt voorgedaan. Middenvelder Davy Klaassen werd geraakt door een voorwerp op zijn hoofd.

De situatie escaleerde nadat aanvoerders Orkun Kokcu en Dusan Tadic ruzie kregen, waarna Klaassen vermoedelijk met een aansteker werd bekogeld en bloedde aan zijn hoofd. Na dit voorval gingen beide teams naar binnen.

''Ik weet niet wat ik ervan moet zeggen. Het is gewoon diep triest", vertelt Kees Kwakman bij ESPN. "Ook die spelers hoor, als kleine kinderen in een opstootje... Ik zeg niet dat je dan wat mag gooien, maar daar moet ook een keer tegen opgetreden worden. Elke keer liggen ze op de grond en dan gaan ze weer ruzie maken met elkaar.''

''Ik weet dat er emotie is in het veld, dan heb je wel eens een opstootje. Maar dit...", vervolgt de oud-voetballer zichtbaar teleurgesteld. "Je hebt op elke tribune, of het hier of in Groningen is, een paar malloten. Precies bij Klaassen op het hoofd, het is een schande. Bij de volgende Feyenoord - Ajax heb je hier weer netten hangen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties