'Feyenoord akkoord over transfersom Sebaoui'

'Feyenoord akkoord over transfersom Sebaoui'

Feyenoord heeft een akkoord weten te bereiken met Beerschot over een transfersom voor Ilias Sebaoui. De talentvolle 21-jarige middenvelder zal een contract voor drie seizoenen tekenen in De Kuip en daarna direct worden doorverhuurd aan FC Dordrecht.

Het is niet bekend hoeveel Feyenoord moet overmaken om het doorlopende contract van Sebaoui, dat loopt tot medio 2025, af te kopen. Zijn huidige marktwaarde wordt momenteel geschat op 300.000 euro. De Marokkaanse jeugdinternational speelde afgelopen seizoen twintig wedstrijden in de Challenger Pro League.

Volgens GVA ondergaat Sebaoui donderdag zijn medische keuring bij Feyenoord en gaat vrijdag zijn meerjarig contract ondertekenen in De Kuip. De middenvelder traint vandaag voor het laatst mee met Beerschot en neemt daarna afscheid van de club.

Feyenoord is sinds maandag weer begonnen met een serieuze samenwerking met FC Dordrecht. De club uit de Keuken Kampioen Divisie krijgt nu de beschikking over assistent-trainer Pascal Bosschaart, evenals verdedigers Guus Baars en Antef Tsoungui. Daarnaast heeft Feyenoord ook geholpen bij enkele transfers.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties