Feyenoord - Cercle Brugge uitverkocht, oefenduel 4x30 minuten

Feyenoord - Cercle Brugge uitverkocht, oefenduel 4x30 minuten

Alle beschikbare kaarten voor Feyenoords komende oefenwedstrijd van komende zaterdag zijn verkocht. Het team van trainer Brian Priske neemt het op een goedgevuld Varkenoord op tegen Cercle Brugge. Feyenoord wijst bezoekers graag op de duur van dit oefenduel (4x30 minuten), de weersvoorspelling en de live-uitzending op Feyenoord ONE.

Feyenoord en Cercle Brugge oefenen zaterdag geen negentig, maar in totaal 120 minuten. Het duel bestaat uit vier helften van elk een half uur. De aftrap is om 13:00 uur. Supporters met een kaart voor de wedstrijd zijn vanaf 11:30 uur welkom op Varkenoord, via de ingang van het complex aan de Olympiaweg.

Ook deze vriendschappelijke wedstrijd is live te zien op Feyenoord ONE. De uitzending, inclusief een uitgebreide voor- en nabeschouwing en interview met de hoofdtrainer, begint om 12:30 uur.

Het belooft zaterdag in Rotterdam een zeer warme dag te worden, met temperaturen rond de 30 graden Celsius. Feyenoord adviseert alle bezoekers om hier rekening mee te houden, bijvoorbeeld door jezelf goed in te smeren en voldoende water te drinken. De kantine op Varkenoord is geopend.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties