Feyenoord gaat voor Ivanusec: ''Maar we hebben ook andere opties''

Feyenoord gaat voor Ivanusec: ''Maar we hebben ook andere opties''

Luka Ivanusec staat open voor een overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers willen de 24-jarige buitenspeler weghalen bij Dinamo Zagreb. De Kroaten zijn echter niet happig op een transfer, aangezien ze via de voorrondes de Champions League hopen te halen.

Dinamo Zagreb vraagt dan ook een miljoenenbedrag voor Ivanusec. Feyenoord hoopt de komende dagen tot een akkoord te komen. ''Ivanusec is een zeer interessante speler'', bevestigt Slot in het Algemeen Dagblad. ''We zullen zien of zijn komst haalbaar is, maar we hebben ook andere opties.''

Slot heeft voor de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle ook uitgebreid gesproken met Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida. Laatstgenoemde is duidelijk over zijn toekomst: ''Lutsharel heeft aangegeven dat hij naar Red Bull Leipzig wil'', vertelt Slot, die geen problemen verwacht van de 22-jarige verdediger als beide clubs het niet eens worden over een transfersom.

Sebastian Szymanski
Het afhaken van Sebastian Szymanski is een flinke tegenvaller voor Feyenoord. De Pool heeft laten weten te azen op een definitieve transfer, maar dat is bijna onmogelijk voor de club. De Rotterdammers vinden Ezequiel Bullaude nog niet klaar voor een basisplaats, dus de wens van Slot is duidelijk: een nieuwe aanvallende middenvelder en een buitenspeler.

Yankuba Minteh
Yankuba Minteh is een speler om in de gaten te houden. De 18-jarige buitenspeler maakt een prima indruk tijdens zijn eerste minuten in het shirt van Feyenoord. Minteh kreeg van Slot de kans om zijn eerste doelpunt te maken via een strafschop. ''Bannis heeft geen toekomst bij Feyenoord en voor Minteh was het lekker om in zijn eerste wedstrijd meteen te scoren'', zegt Slot. ''Zijn start was veelbelovend. Hij liet goede dingen zien, al leed hij ook balverlies waar PEC de 2-1 uit kon maken. Maar het zag er goed uit.''

Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties