Feyenoord zonder Trauner en Slory naar Oostenrijk

Feyenoord zonder Trauner en Slory naar Oostenrijk

Feyenoord gaat vandaag (maandag) op trainingskamp naar Oostenrijk. De selectie verblijft de vierde week van de voorbereiding in Saalfelden, om daar verder toe te werken naar de officiële start van het nieuwe seizoen. Voor vertrek naar Oostenrijk werkte Feyenoord nog een groepstraining af in Rotterdam.

Hoofdtrainer Brian Priske kan in Oostenrijk weer beschikken over Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida. De Oranje-internationals meldden zich maandag weer op 1908, waarmee alle EK-gangers inmiddels weer aangesloten zijn bij de groep. De internationals die sinds vorige week weer meetrainen met Feyenoord, reizen ook mee. Alleen Gernot Trauner blijft achter in Rotterdam om verder te werken aan zijn herstel.

Trauner hield een blessure over aan het EK en reist om die reden niet mee met Feyenoord naar Oostenrijk. Dat geldt eveneens voor de revaliderende Quilindschy Hartman. Ook Jaden Slory kampt met een blessure en ontbreekt komende week. De geblesseerden Quinten Timber, Julián Carranza en Gijs Smal stappen maandag wel aan boord van het vliegtuig. Zij volgen in Oostenrijk een individueel programma op weg naar volledig herstel.

Geen Wålemark en Van den Belt

Jeyland Mitchell en Ezequiel Bullaude zijn er ook niet bij. De verdediger en middenvelder wachten nog op de juiste papieren voordat ze kunnen aansluiten bij de groep. Daarnaast valt ook op dat Patrik Wålemark, Thomas van den Belt, Shiloh 't Zand en Lennard Hartjes niet meereizen naar Oostenrijk. Vorige week werd al bekend dat zij Feyenoord op huurbasis of definitief achter zich mogen laten.

De complete lijst van Feyenoord
Justin Bijlow
Bart Nieuwkoop
Thomas Beelen
Lutsharel Geertruida
Ramiz Zerrouki
Quinten Timber
Ayase Ueda
Calvin Stengs
Igor Paixão
Marcos Lopez
Luka Ivanušec
Julián Carranza
Gijs Smal
Timon Wellenreuther
Anis Hadj Moussa
Gjivai Zechiël
Leo Sauer
Givairo Read
Antoni Milambo
Neraysho Kasanwirjo
Santiago Gimenez
Ondřej Lingr
Dávid Hancko
Chris-Kévin Nadje
Marcus Pedersen
Mikki van Sas
Antef Tsoungui
Jan Plug
Mannou Berger
Djomar Giersthove

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties