'Feyenoord onderhandelt met Djurgårdens IF over talentvolle Zweed'

'Feyenoord onderhandelt met Djurgårdens IF over talentvolle Zweed'

Isak Alemayehu Mulugeta heeft de clubleiding van Feyenoord weten te overtuigen. De talentvolle aanvallende middenvelder heeft in het verleden een succesvolle stageperiode afgewerkt in Rotterdam en moet nu definitief de overstap maken naar de jeugdopleiding van Feyenoord, zo meldt 1908.nl.

Feyenoord onderhandelt momenteel met de Zweedse club Djurgårdens IF. De 17-jarige Mulugeta moet op huurbasis de overstap maken naar Feyenoord, met daarbij een optie tot koop. De verwachting is dat de jeugdinternational van Zweden Onder 18 eerst gaat aansluiten bij Feyenoord Onder 21, om zich daar verder te ontwikkelen.

Mulugeta heeft bij Djurgårdens IF een contract dat loopt tot medio 2025. De rechtspoot, die ook als rechtsbuiten uit de voeten kan, heeft een marktwaarde die momenteel geschat wordt op 200.000 euro. Er ligt momenteel een contract klaar voor Mulugeta in Rotterdam.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties