Feyenoord ontvangt boete en moet 'plan van aanpak' maken

Feyenoord ontvangt boete en moet 'plan van aanpak' maken

Feyenoord heeft opnieuw een boete ontvangen van de KNVB. De voetbalbond bestraft de Rotterdammers nu vanwege 'wanordelijkheden' tijdens de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Naast een geldboete van 10.000 euro, moet Feyenoord ook een plan van aanpak maken om wanordelijkheden in de toekomst te voorkomen. ''Dit vanwege wanordelijkheden door aanhang van Feyenoord bij de op 14 mei 2023 gespeelde wedstrijd Feyenoord – Go Ahead Eagles, te weten: het afsteken van een niet geringe hoeveelheid vuurwerk'', schrijft de KNVB op de officiële website.

Feyenoord ontving eerder al een gele boete van 7500 euro van de KNVB vanwege het afsteken van vuurwerk tijdens de Klassieker in april, een boete van 7500 euro vanwege het afsteken van vuurwerk tijdens de thuiswedstrijd tegen AZ in februari, en een boete van 7500 euro voor de Klassieker in januari, eveneens vanwege het afsteken van vuurwerk.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties