'Feyenoord opnieuw in gesprek met Hartman'

'Feyenoord opnieuw in gesprek met Hartman'

Quilindschy Hartman en Feyenoord zijn opnieuw met elkaar in gesprek over het verlengen van zijn contract, zo meldt 1908.nl. Beide partijen bereikten onlangs nog een akkoord voor een contract tot medio 2025 en zijn nu in gesprek over een nog langere verbintenis.

Hartman heeft zich afgelopen seizoen fantastisch ontwikkeld. Waar hij bij de start nog alles behalve zeker was van een basisplaats, overtuigde hij Arne Slot snel met zijn kwaliteiten. In totaal speelde de linksback 33 wedstrijden voor het eerste elftal van Feyenoord, hierin gaf hij vijf assists en scoorde hij twee doelpunten.

Tijdens de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle kwam Hartman nog niet in actie. Net als de andere internationals hoefde hij zich vandaag pas te melden in Rotterdam en gaat hij aanstaande maandag voor het eerst weer trainen. Samen met Quinten Timber kwam de verdediger met Jong Oranje in actie op het EK in Georgië en Roemenië.

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties