Feyenoord presenteert aanwinsten tijdens jaarlijkse Open Dag

Feyenoord heeft zondagmiddag de nieuwe aanwinsten gepresenteerd tijdens de jaarlijkse Open Dag. Duizenden kinderen hebben de dag van hun leven gehad in De Kuip. Rondom het stadion waren er voldoende activiteiten en het hoogtepunt was iets na drie uur toen de helikopter landde op de middenstip.

Aanwinsten Julián Carranza, Gijs Smal, Anis Hadj Moussa, Chris-Kévin Nadje en Brian Priske kwamen uit de helikopter. Jeyland Mitchell werd aangekondigd, maar is momenteel nog in het buitenland in afwachting van zijn werkvergunning. De centrale verdediger uit Costa Rica kan daardoor nog niet aansluiten bij Feyenoord.

''Ik wist dat het een hele mooie club was, maar om zo ontvangen te mogen worden is fantastisch'', vertelt Smal, die nog geen minuten heeft kunnen maken vanwege een blessure. ''Het was even wennen in de helikopter, maar ik heb ervan genoten met de jongens. Ik kijk ernaar uit om hier wedstrijden te mogen spelen.''

Smal komt transfervrij over van FC Twente. ''Ik weet al hoe het is om hier te mogen spelen, maar om de kleuren van Feyenoord te mogen dragen is fantastisch. Mijn verwachtingen voor het nieuwe seizoen? Ik verwacht dat we een heel mooi seizoen gaan spelen, met prachtige Champions League-avonden met een sfeer zoals vandaag. We gaan knallen dit seizoen.''

Open Dag schitterend familiefeest

De traditioneel spectaculaire helikopter-landing vormde het slotstuk van een meer dan gezellige dag voor jong en oud. Vanaf 11:00 uur werd het rondom het stadion drukker en drukker en vermaakten met name de jongste Feyenoorders zich met alle activiteiten die het Feyenoord Festival te bieden had.

Binnen in het stadion lag de focus op de presentatie van de selecties van Feyenoord 1 en Feyenoord Vrouwen 1, omlijst met diverse optredens. Toen ook de nieuwelingen zich vanuit de helikopter bij de groep hadden gevoegd en Lee Towers met zijn You’ll Never Walk Alone het stadion nog een keer uit zijn dak had laten gaan, kon iedereen voldaan huiswaarts.

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen