Feyenoord scout nog altijd Lucas Bergvall

Feyenoord scout nog altijd Lucas Bergvall

Feyenoord volgt de ontwikkelingen van Lucas Bergvall nog altijd nauwlettend, zo bevestigt scout Bjarne Hansen in gesprek met het Zweedse medium Fotbollsthlm.

Feyenoord heeft afgelopen zomer diverse pogingen gewaagd om Bergvall toe te voegen aan de jeugdopleiding. De 17-jarige middenvelder koos echter voor om actief te blijven in Zweden en tekenende een contract voor drie seizoen bij Djurgårdens IF. De huidige nummer zes in Zweden maakte een bedrag van iets minder dan een miljoen euro over naar IF Brommapojkarna.

''We moeten op de hoogte blijven van de markt. Lucas Bergvall bezocht ons voordat hij tekende voor Djurgården'', vertelt Hansen, die sinds 2020 in dienst is van de Rotterdamse club. ''Voor Feyenoord is het heel belangrijk om te weten wat er speelt in Scandinavië. We volgen de beste spelers in Scandinavië en Bergvall is een van hen. Hij is erg interessant en een groot talent. Zeker een van de meest veelbelovende spelers in Scandinavië.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties