Feyenoord-spelers reageren op ratings in EA Sports FC 25

David Hancko is volgens de makers van EA Sports FC 25 de beste speler van Feyenoord. De Slowaak heeft een rating van 81 in het populaire voetbalspel. De nieuwe statistieken van de Feyenoorders worden uitgebreid besproken door de spelers zelf.

Het is inmiddels een terugkerende traditie geworden op 1908: het uitdelen van de nieuwste EA FC-games. Terwijl de digitale voetbalwereld deze week in de ban was van de FC 25-release, ging Qucee bij de selectie langs om de nieuwe ratings te laten zien.

''Ik ben er blij mee'', zegt Paixão. ''Het is goed toch? Een beoordeling van 77.'' De Braziliaan wordt beoordeeld als de snelste speler van Feyenoord. Tijdens de testen op het trainingsveld lijkt het toch anders te liggen. ''Nee, Jeyland Mitchell is de snelste.'' Santiago Gimenez heeft een hogere beoordeling dan het jaar daarvoor. ''Ik blijf mezelf altijd verbeteren. Volgend jaar ben ik beter, dan ben ik 83. Je zult het zien.''

Julián Carranza is niet geheel tevreden met zijn snelheid. ''Ik ben sneller dan Igor. Ik ren 34 kilometer per uur. Ze moeten mijn snelheid aanpassen, het is niet goed'', lacht de Argentijn. Hugo Bueno had gehoopt op een gouden kaart. ''Ik hou niet van deze kleur. Ik moet goud hebben. We komen er wel. Misschien in de winterstop met een speciale kaart. Nu ben ik er niet blij mee.''

Speler Rating FC25
David Hancko 81
Santiago Gimenez 79
Quinten Timber 79
Gernot Trauner 78
Calvin Stengs 77
Justin Bijlow 77
Igor Paixão 77
Quilindschy Hartman 77
Luka Ivanušec 76
Timon Wellenreuther 76
Ramiz Zerrouki 75
Hwang In Beom 75
Bart Nieuwkoop 75
Jordan Lotomba 75
Ayase Ueda 74
Gijs Smal 74
Julián Carranza 73
Thomas Beelen 73
Hugo Bueno 72
Anis Hadj Moussa 67
Jeyland Mitchell 66
Ibrahim Osman 66
Antoni Milambo 66
Facundo González 65
Gjivaj Zechiël 64
Givairo Read 62
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties