'Feyenoord start volgende week met verkoop van nieuwe shirts'

'Feyenoord start volgende week met verkoop van nieuwe shirts'

Vanaf komend seizoen speelt Feyenoord in de shirts van het kledingmerk Castore. Vooralsnog zijn er enkele foto's uitgelekt, maar is het vooral wachten tot de shirts officieel zichtbaar zijn. Volgens 1908.nl zullen de shirts volgende week getoond worden aan de supporters.

Het medium schrijft dat de shirts zowel via externe webwinkels als via Feyenoord zelf te bestellen zijn. Op vrijdag 30 juni moet de start van de eerste online-verkoop plaatsvinden, omdat wegens contractuele redenen één dag later de eerste shirts pas bezorgd mogen worden. Op 1 juli zullen dus ook de fysieke winkels hun deuren openen voor de verkoop.

Feyenoord krijgt de beschikking over vier tenues. Een donkerblauw uittenue, een derde tenue dat voorzien wordt van de kleuren wit en groen en daarnaast ook een Europees shirt. Zoals gebruikelijk komt er ook een traditioneel ogend thuistenue. Voor de verkoop lijken er twee versies wedstrijdshirts op de markt te komen. Zo is de verwachting dat er een goedkopere replica variant komt en een duurde 'home pro variant'.

Met kledingsponsor Castore gaat Feyenoord een nieuwe fase in. Met het Britse merk als nieuwe partner is het voor Feyenoord onder meer mogelijk om ook tenues in het buitenland aan te bieden. Sinds de komst van Santiago Gimenez is er veel vraag vanuit Mexico naar wedstrijdshirts, en aan deze behoefte kan nu worden voldaan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties