'Feyenoord-talent Jansen hard op weg naar SC Cambuur'

'Feyenoord-talent Jansen hard op weg naar SC Cambuur'

Thijs Jansen is hard op weg om Feyenoord definitief achter zich te laten. De Rotterdammers naderen een akkoord met SC Cambuur over een permanente transfer. Jansen werd afgelopen seizoen nog uitgeleend, maar mag nu een uitgaande transfer maken. Dit meldt 1908.nl.

De Graafschap vist hierdoor achter het net. De club uit de Keuken Kampioen Divisie wilde de talentvolle doelman opnieuw op huurbasis overnemen van Feyenoord, maar weet dat Jansen een persoonlijk akkoord heeft bereikt met SC Cambuur. De club uit Leeuwarden hoopt Jansen spoedig te presenteren.

Jansen heeft recent te horen gekregen dat er geen plek voor hem is in de selectie van trainer Brian Priske. De geboren Rotterdammer kwam afgelopen seizoen bij De Graafschap tot 25 wedstrijden, maar dat was niet genoeg om de clubleiding van Feyenoord te overtuigen.

Bij Feyenoord heeft Jansen nog een contract tot medio 2025 en een geschatte marktwaarde van 450.000 euro. Naast De Graafschap werd de 22-jarige doelman ook verhuurd aan TOP Oss. Jansen was sinds 2014 actief in de Feyenoord Academy.

Lees meer over
Thijs Jansen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties