Feyenoord-target Ivanušec 'gewoon' in de basis bij Dinamo

Feyenoord-target Ivanušec 'gewoon' in de basis bij Dinamo

GNK Dinamo Zagreb speelt vrijdagavond de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Feyenoord-target Luka Ivanušec maakt zijn opwachting in de basisopstelling tegen HNK Hajduk Split. De 24-jarige aanvaller was een twijfelgeval voor het duel dat om 20:00 uur begint.

In aanloop naar de wedstrijd gaf trainer Igor Bišćan nog aan dat het een optie is om Ivanušec te sparen. GNK Dinamo Zagreb doet er namelijk alles aan om de groepsfase van de UEFA Champions League te bereiken, en de eerste horde moet dinsdagavond genomen worden.

GNK Dinamo Zagreb neemt het in de tweede voorronde van het miljoenenbal op tegen FC Astana. Voor de Kroaten moet alles wijken om kwalificatie mogelijk te maken, en om die reden doet het liefst zo laat mogelijk zaken op de transfermarkt. Feyenoord en Dinamo zijn nog altijd in volle onderhandelingen over een directe transfer.

Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties