Feyenoord werkt komende seizoenen samen met MatchWornShirt

Vanaf aanstaande zondag is het de komende seizoenen mogelijk om gedragen en gesigneerde shirt van je favoriete Feyenoord-spelers te bemachtigen. De Rotterdamse club gaat namelijk de samenwerking aan met MatchWornShirt, een platform die clubs, stichtingen en goede doelen de kans biedt om hun geldinzamelingsacties te optimaliseren, waarbij fans de kans krijgen om een unieke sportmemorabilia te bezitten.

In het verleden werden er al vaker shirts en andere items van Feyenoord geveild op het platform, maar nu zal dat dus na elke wedstrijd gebeuren. Om de samenwerking tussen beide partijen te vieren is het nu mogelijk om een uniek shirt van Lutsharel Geertruida te winnen, gedragen en gesigneerd tijdens de vriendschappelijke wedstrijd van Feyenoord tegen AS Monaco. Klik op deze link en volg de instructies om mee te doen.

Rechtstreekse samenwerking met clubs

"Ons team werkt rechtstreeks samen met clubs om het hele fundraising proces van shirt inname tot online veiling te beheren - waarbij kopers live vanaf de aftrap kunnen meebieden", omschrijft MatchWornShirt op haar eigen website. "Wij zorgen ervoor dat shirts grondig worden gecontroleerd en geverifieerd om zo te garanderen dat onze shirts authentiek en tijdloos blijven. Het is één ding om getuige te zijn van een moment dat de geschiedenis ingaat. Maar om met je helden van shirt te ruilen en een stukje sport geschiedenis te bezitten is iets héél anders."

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen