'Feyenoord zoekt oplossing voor situatie Bjørkan'

'Feyenoord zoekt oplossing voor situatie Bjørkan'

Fredrik André Bjørkan lijkt Feyenoord al snel weer te verlaten, zo meldt 1908.nl. De linksback komt niet voor in de plannen van trainer Arne Slot. Bjørkan hoeft voorlopig ook niet meer te rekenen op speelminuten in het eerste elftal. De clubleiding zoekt momenteel naar een oplossing voor zijn situatie.

De kans is groot dat Bjørkan in de winterstop alweer terugkeert naar Hertha BSC. De Rotterdammers hebben de Noor tot het einde van het seizoen gehuurd van de Duitse club. Bij een terugkeer in de winterstop kan de 24-jarige Bjørkan op zoek naar een nieuwe club. Onder meer FK Bodø/Glimt was in de zomer nog concreet geïnteresseerd.

Bjørkan speelde tot nu toe slechts 69 minuten in het shirt van Feyenoord. Dat was in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles begin september. Vandaag tegen AZ zat de verdediger helemaal niet bij de wedstrijdselectie. Met concurrenten als David Hancko, Marcos López en Quilindschy Hartman lijkt een vertrek dan ook slechts een kwestie van tijd.

Lees meer over
Fredrik Bjørkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties