Frustratie en blijdschap rondom kaartverkoop bekerfinale

Frustratie en blijdschap rondom kaartverkoop bekerfinale

Supporters van Feyenoord kregen vandaag de mogelijkheid om een kaart te kopen voor de bekerfinale. Zaterdagochtend ging de kaartverkoop van start nadat Diamondcardhouders, Goldcardhouders en toegewezen Silvercardhouders afgelopen week al voorrang kregen. De meest trouwe supporters werden hiermee beloond en hadden tot en met vrijdag 5 april de tijd om hiervan gebruik te maken.

Zaterdagochtend waren de overige supporters met een seizoenkaart aan de beurt. De kaartverkoop ging om 09:00 uur van start en tienduizenden supporters stonden in de digitale wachtrij, wat enkele stressvolle momenten opleverde. De wachtrij liep wel op tot twee uur en uiteindelijk zaten rond 11 uur alle beschikbare kaarten in het winkelmandje.

Feyenoord stelde 13.000 kaarten beschikbaar voor de supporters. De overige vierduizend tickets voor Feyenoord worden verdeeld onder zakelijke relaties, partners, de Feyenoord Academy, Sportclub Feyenoord, personeel en de selectie van Feyenoord 1. De Rotterdammers lieten iets na half twaalf weten dat de bekerfinale volledig is uitverkocht.

Kaarten aangeboden op Marktplaats
Tot frustratie van veel Feyenoorders worden er direct kaarten aangeboden op Marktplaats. De Rotterdamse club adviseert om hier vooral geen gebruik van te maken. De vraag naar tickets is enorm en dit trekt helaas ook malafide verkopers aan. Wanneer kaarten illegaal worden doorverkocht, is de kans groot dat ze worden geblokkeerd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties