Geertruida verkozen tot FR12 Speler van de Maand augustus

Geertruida verkozen tot FR12 Speler van de Maand augustus

Lutsharel Geertruida is door de bezoekers van FR12.nl uitgeroepen tot de FR12 Speler van de Maand augustus. De verdediger vertrok afgelopen vrijdag bij Feyenoord om een nieuw avontuur aan te gaan bij RB Leipzig.

Geertruida werd in april door de leden van FR12.nl beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 6,4 en stond alle vier de wedstrijden in de basis. Begin augustus nam Feyenoord het voor de Johan Cruijff Schaal op tegen PSV en mocht de aanvoerder voorlopig zijn laatste prijs meenemen naar Rotterdam-Zuid. In de Eredivisie speelde Geertruida ook tegen Sparta, PEC Zwolle en Willem II.

De verdediger werd niet verkozen tot Man of The Match na één van de wedstrijden. Geertruida kreeg 49% van de stemmen. Dávid Hancko en Thomas Beelen waren ook kanshebbers, maar zij kregen respectievelijk 47% en 4% van de stemmen. In totaal brachten ruim tweeduizend mensen zijn of haar stem uit.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties