'Geruchten over Rodriguez nemen toe: Feyenoord wacht af'

'Geruchten over Rodriguez nemen toe: Feyenoord wacht af'

De laatste uren worden de geruchten over Luciano Rodríguez en Feyenoord steeds heviger. De Rotterdammers worden al enkele weken in verband gebracht met de talentvolle buitenspeler, die qua profiel wordt gezien als een directe versterking voor de ploeg van trainer Arne Slot. De buitenlandse media schrijven in de nacht van zaterdag op zondag uitgebreid over Rodriguez.

Wat vaststaat is dat Feyenoord naast River Plate ook concurrentie heeft vanuit Portugal. SL Benfica volgt ook de verrichtingen van de twintigjarige Rodríguez. Het doorgaans betrouwbare Record meldt dat Liverpool Montevideo een bedrag van vijftien miljoen euro verlangt voor de Uruguayaan die nog een contract heeft tot medio 2027. Daarnaast wil de club dertig procent van de transferrechten in bezit houden. SL Benfica heeft de vraagprijs aangehoord, maar nog geen voorstel gedaan.

Liverpool Montevideo heeft wel twee concrete voorstellen ontvangen, een daarvan is van Feyenoord en de ander van River Plate. Het aanbod van de Argentijnse club is afgeslagen. De club had een bedrag over van acht miljoen dollar, voor zestig procent van de transferrechten. Volgens journalist Nahuel Ferreira zou de club uit Uruguay nu luisteren naar de aanbieding van Feyenoord, dat naar verluidt acht miljoen euro biedt voor zeventig procent van de transferrechten. Het bedrag kan door bonussen nog oplopen naar elf miljoen euro.

Volgens journalist Ferreira staat Liverpool Montevideo niet onwelwillend tegenover een dergelijk voorstel, dat in de buurt komt van de vraagprijs, maar probeert het wel nog zes maanden te kunnen beschikken over Rodriguez. De club wil tijdens de Copa Libertadores nog gebruikmaken van de talentvolle aanvaller. Het is niet duidelijk of Feyenoord hiervoor openstaat. De Rotterdammers azen vooral op een directe versterking om de strijd om de tweede plaats eenvoudiger te maken. De stadionclub wacht voorlopig een definitieve reactie af op het eerste voorstel.

De komst van Luciano Rodríguez schat ik in als haalbaar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties