Gimenez hard onderuit met Mexico; Hancko ontbreekt bij Slowakije

Gimenez hard onderuit met Mexico; Hancko ontbreekt bij Slowakije

Santiago Gimenez heeft een vervelende oefenwedstrijd met Mexico achter de rug. De spits van Feyenoord kwam in de tweede helft als invaller binnen de lijnen en kon weinig veranderen aan de 0-4 achterstand.

Uruguay wist met grote cijfers te winnen van Mexico in aanloop naar de Copa América. Liverpool-spits Darwin Núñez was met een hattrick de grote man in het Empower Field at Mile High stadion in Denver. Facundo Pellistri wist ook het net te vinden voor Uruguay.

Gimenez kreeg van bondscoach Jaime Lozano slechts zes minuten speeltijd. Daarin wist de 23-jarige aanvaller geen enkel balcontact te maken. Voor Mexico wacht zondag 9 juni een oefenwedstrijd tegen Brazilië. Voor de Mexicanen begint de Copa América op zondag 23 juni met wedstrijden tegen Jamaica. In de groep zitten ook Venezuela en Ecuador.

David Hancko en Leo Sauer
Slowakije heeft een vrij eenvoudige oefenzege geboekt op San Marino. De ploeg van Dragan Stojkovic wist met 4-0 te winnen tegen de nummer laatst op de FIFA-ranking. David Hancko was de opvallende afwezige in de wedstrijdselectie.

In het Stadion Wiener Neustadt kreeg Sauer een helft speeltijd in het Slowaakse elftal. De talentvolle Feyenoorder speelde zijn tweede interlandwedstrijd. Hancko deed uit voorzorg niet mee. De verdediger keek vanaf de tribune mee naar de oefenwedstrijd van zijn land.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties