'Gimenez in de belangstelling van West Ham United FC'

'Gimenez in de belangstelling van West Ham United FC'

Santiago Gimenez staat in de belangstelling van West Ham United FC, zo meldt 1908.nl. De Engelsen zullen diep in de buidel moeten tasten voor de Mexicaan, die onlangs zijn contract voor één jaar heeft verlengd tot medio 2027.

West Ham United FC oriënteert zich op de markt naar een nieuwe spits. De ploeg van hoofdtrainer David Moyes zag Gianluca Scamacca vertrekken naar Italië, terwijl Michail Antonio voor een overstap staat naar Saudi-Arabië. De Engelsen hebben zowel bij Feyenoord als bij de zaakwaarnemer van Gimenez geïnformeerd naar de spits.

Nadat Gimenez begin augustus zijn contract bij Feyenoord verlengde, sprak de vader van de spits tegenover het Algemeen Dagblad direct uit dat hij blij is met de keuze van zijn zoon om bij de landskampioen te blijven. ''Dit is de club van zijn hart. En inmiddels ook die van het mijne. Er was veel interesse voor hem, maar steeds heb ik tegen Santi gezegd: 'Blijf nou bij Feyenoord, jongen. Je past hier.'''

De spits van Feyenoord speelde vorig seizoen in totaal 45 wedstrijden voor de Rotterdammers. Gimenez was met zijn spel in de aanval enorm belangrijk in de behaalde landstitel en wist 15 doelpunten te scoren in de competitie. Transfermarkt.nl schat de waarde van de Mexicaan op 25 miljoen euro, terwijl de Rotterdammers vóór het verlengen van zijn contract al heeft aangegeven dat het een bod van 40 miljoen euro niet zal accepteren.

Gimenez werd eerder ook gelinkt aan Atlético Madrid en SL Benfica. De Mexicaan zelf heeft aangegeven het liefst in Rotterdam te blijven en ziet in dat hij nog lang niet klaar is met zijn ontwikkeling in De Kuip. Al voegde Gimenez in gesprek met ESPN ook toe dat hij niet alles voor het zeggen heeft. ''Het hangt meer van de club af dan van de speler. Er kan een partij komen met een aanbod dat niet te weigeren is.''

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties