Gimenez, Hancko en Trauner sluiten weer aan bij Feyenoord

Gimenez, Hancko en Trauner sluiten weer aan bij Feyenoord

Santiago Gimenez is begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De spits van Feyenoord heeft vandaag de training hervat nadat hij met Mexico deelnam aan de Copa América en een welverdiende zomerbreak. Gimenez speelde zijn laatste wedstrijd op 1 juli en werd vroegtijdig uitgeschakeld op het eindtoernooi.

Inmiddels heeft Gimenez zich na twee weken vakantie weer gemeld in Rotterdam, waar hij zich kan opmaken voor een nieuw seizoen in het shirt van Feyenoord. Na een vormdip en een teleurstellende Copa América, waarin Gimenez geen enkele keer wist te scoren, is het stil over een eventuele uitgaande transfer. AC Milan werd nadrukkelijk genoemd in de wandelgangen, maar de Italianen presenteren binnenkort de Spaanse spits Álvaro Morata.

David Hancko is ook weer gesignaleerd op het trainingscomplex. Feyenoord kan inmiddels weer beschikken over een groot deel van de internationals. Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida krijgen nog iets langer vakantie. De doelman en verdediger waren met het Nederlands Elftal tot de halve finales actief op het EK in Duitsland. Gernot Trauner is ook weer begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Oostenrijker trainde nog wel apart van de groep nadat hij tijdens het eindtoernooi kampte met een blessure.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties