Hancko levert assist af op oud-Feyenoorder Bozeník

Hancko levert assist af op oud-Feyenoorder Bozeník

Naast Ramiz Zerrouki heeft ook David Hancko zondag zijn waarde bewezen. De verdediger van Feyenoord was tijdens de interlandwedstrijd van Slowakije belangrijk met een assist. Mede door de inbreng van de 25-jarige werd het EK-kwalificatieduel met 1-2 gewonnen van Bosnia & Herzegovina.

Hancko bracht oud-Feyenoord spits Robert Bozenik in stelling, en die kon vervolgens de gelijkmaker binnenschieten. Lubomir Satka, spits van Lech Poznan, scoorde twintig minuten voor tijd het winnende doelpunt. De Slowaken wonnen daardoor het duel met 1-2. Hancko heeft zich eerder al weten te plaatsen voor het EK van aankomende zomer in Duitsland.

Hancko speelde de volledige wedstrijd als linksback tegen Bosnië & Herzegovina. Leo Sauer zat wederom niet bij de wedstrijdselectie. Net als de vorige interlandperiode trainde de talentvolle buitenspeler van Feyenoord alleen mee met de Slowaakse ploeg. Door de 1-2 overwinning van zondagavond eindigt Slowakije op 22 punten. Portugal is de winnaar van Groep J met 30 punten.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties